Randevu Alma Telefon Numarasi

Wiki Article

Hastane Randevu

Günümüzde halk artık uzun uzun sıra beklemiyor ve rahat bir şekilde randevu oluşturabiliyorlar. Peki, MHRS randevu alma sistemi nasıl çalışır? MHRS randevusu nasıl alınır? ALO 182 hattından randevu almak için nelere dikkat etmeliyiz ve neler yapılmalıdır?
MHRS web Randevu Oluşturma Kolaylığı sayesinde ve ALO 182 {hattı|numarası ile Hastane Randevusu oluşturan insanların uzun uzun sıra bekleme problemleri de sonlanmış bulunmaktadır. Artık kolay bir şekilde hastane kayıtlarını oluşturan insanlar, randevu tarihi ve hastane seçiminin yanı sıra talep ettikleri doktora da randevu kaydı yaptırabilme lüksüne sahipler.

MHRS RANDEVU ALMA SİSTEMİ

Ülke yönetimimiz tarafından hizmete sunulmuş randevu oluşturma sistemi vatandaşlara kolaylık sağladığı gibi, hastaneler ve doktorlara da büyük bir kolaylık sağlıyor. Online olarak veya ALO 182 Hattı ile oluşturulan kayıtlar sayesinde hastalar randevu saati öncesinden hastaneye giderek beklemek zorunda kalmaması ile beraber hekimler de hasta kalabalığından kurtulmuştur. MHRS Randevu olutşruma sisteminde insanlar MHRS’ye üye olmalı veya E-Devlet üzerinden siteye giriş sağlamalıdır. Ancak dijital platform kullanmak istemeyen vatandaşlar için de kayıt almak mümkündür. Bu insanların da ALO 182 hattını araması Hastane Randevu yeterlidir.

MHRS KAYDI VE E-DEVLET İLE RANDEVU OLUŞTURMA SİSTEMİ GİRİŞİ

Hastane randevusu almak isteyen vatandaşlar MHRS platformuna üye olmak istiyorlarsa MHRS web adresini kullanarak ‘Yeni Üye’ butonunu Hastane Randevu seçmelidir. Sonrasın da ekrana gelen görüntüde istenen bilgilerin girilmesi ile beraber MHRS üyeliği tamamlanır.

Fakat e-Devlet sitesine üye olan vatandaşlar MHRS’ye kayıt olmadan da randevu oluşturabilir. Bunun için MHRS internet adresine giden insanların ‘e-Devlet ile giriş’ butonuna tıklamaları gerekmektedir. e-Devlet Hastane Randevu kapısına giriş yapabilen vatandaşlar direkt olarak MHRS sistemine yönlendirilecektir.

Report this wiki page